Loading Events

« All Events

Együttérző Feltárás (Compassionate Inquiry)

Oct. 21 @ 9:30 am - Oct. 22 @ 4:00 pm

Együttérző Feltárás (Compassionate Inquiry™) két napos bemutató workshop magyarul

Előadó: Dr. Maté Gabor

Dátum: 2023, október 21 – 22

Helyszín: Larus Rendezvény Központ

Budapest Csörsz Utca 18/B

https://larusevent.hu

Október 21, szombat

9 óra – regisztráció

9:30 – Program kezdés

12:45 – 13:45 – Ebéd

13:45 – 16:30 – program

Október 22, vasárnap

9:30 – Program kezdés

12:45 – 13:45 – Ebéd

13:45 – 16 – program

A Együttérző Feltárás (Compassionate Enquiry™) Dr. Maté Gabor által kifejlesztett pszichoterápiás módszer, amely felfedi, hogy mi rejlik az általunk a világ előtt bemutatott megjelenés mögött.

A Együttérző Feltárás (Compassionate Enquiry™) segítségével a terapeuta feltárja a tudat szintjét, a mentális klímát, a rejtett feltételezéseket, a hallgatólagos emlékeket és a testállapotokat, amelyek a szavak által kifejezett és elrejtett valódi üzenetet alkotják.

A Együttérző Feltárás (Compassionate Enquiry™) révén a kliens felismerheti az életét irányító tudattalan dinamikát, és felismerheti, hogyan szabadulhat meg tőlük.

Dr. Maté a kurzus résztvevőivel bemutatja az együttérző vizsgálat folyamatát, és terapeutákat oktat ennek a hatékony technikának a gyakorlatában, hogy segítse az ügyfeleket a mély gyógyulásban és átalakulásban. Ez egyrészt egy tapasztalati, részvételen alapuló műhely lesz, ahol a résztvevőket saját személyes folyamatukon vezetik végig, másrészt egy bevezető a tréning, amely az együttérző vizsgálat módszerét tanítja egészségügyi szakembereknek, terapeutáknak és szociális munkásoknak. Felhívjuk figyelmét, hogy Dr. Maté nem tanítja az együttérző vizsgálat megközelítését, hanem bemutatja azt. A résztvevők nem tanulják meg a megközelítést, de többet megtudhatnak az egész éves szakmai képzésről a www.compassionateinquiry.com oldalon.

Venue

Larus Event Space
Csörsz Utca 18/B
Budapest, Hungary
+ Google Map
Website:
https://larusevent.hu